500 g pieniä keltaisia sipuleita
vettä
suolaa 3 rkl voita tai margariinia
3 rkl Mieleistä
(1 rkl soijaa, balsamiviinietikkaa)
Maukkaat lisäkesipulit
Kuori sipulit ja keitä niitä vähäsuolaisessa (1 tl suolaa / 1 l vettä) vedessä 4-5 minuuttia. Hyvin pieniä sipuleita ei tarvitse keittää, vaan ne voi laittaa suoraan pannulle. Kaada vesi pois ja anna sipuleiden pinnan haihtua kuivaksi.
Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon Mieleinen. Kaada pannulle sipulit ja kypsennä sipulit miedolla lämmöllä, koko ajan sekoitellen. Loppuvaiheessa voit maustaa sipulit esimerkiksi soijalla tai balsamiviinietikalla.
Tarjoa sipuleita naudanfileen tai muun liharuuan lisäkkeenä.