Marjaseos
5 dl tuoreita tai sulatettuja pakastemarjoja maun mukaan; mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa jne.
1/2 dl tomusokeria
1,5 rkl Mustikka-Mieleistä
Lisäksi
3 Bastogne-keksiä
sitruunamelissaa
3 rkl lämmintä Mustikka-Mieleistä
Mascarpone-marjaherkku Mieleisellä
Sekoita ainekset pohjaa varten ja jätä maustumaan jääkaappiin. Sekoita myös marjaseos ja jätä se pöydälle odottamaan.
Laita Mieleinen Mustikka -purkki vesihauteeseen lämpenemään hetkeä ennen tarjoilua.
Muotoile tarjoiluastiaan mascarponeseoksesta pohja niin, että keskelle jää kuoppa. Kaada marjaseos kuoppaan, lusikoi lämmintä Mustikka-Mieleistä marjojen päälle, murusta muutama keksi ja koristele sitruunamelissan lehdillä.
Tarjoa marjaherkku heti, jolloin siinä on vielä kylmät ja lämpimät elementit erotettavissa.